Donaldi sheh tavanin mendon për jashtë/ Beatrix mërzitet: Pse nuk mendon për mua, jam gjith ky yll

Pas lidhjes së tyre Donaldi dhe Beatrixa kanë pasur shumë afrimitet por nganjëherë edhe ftohje. Në mëngjesin e sotëm ata u zgjuan me puthje dhe përqafime.

Por më pas gjatë ditës janë mendimet e Donaldit që dërguan në ‘largimin’ e Beatrixës nga Donaldi. Donaldi ishte zhytur në mendime për botën jashtë. Kjo gjë e acaroi Beatrixën e cila e pyeti se pse nuk po mendonte për të brenda por për botë jashtë.SHIKO VIDEON

Madje ajo i tha se është gjithë ai yll dhe ai nuk e mendon atë.Më pas Beatrix u cua nga Donaldi dhe e la të lirë në botën e tij.


Donaldi dhe Beatrixa u akuzuan shumë për lidhjen e tyre që krijuan brenda shtëpisë së Big Brother Albania VIP, pas asaj që ndodhi me Borën në BBV.

Donaldi përvec debateve mundohet që nganjëherë në shtëpi të sjellë edhe momente gazmore.Ai ka futur qepë në dhomën e gjumit.Kjo gjë nuk i ka pëlqyer aspak Einxhelit.

Mbrëmjen e djeshme në shtëpinë e ‘Big Brother VIP’, Einxhel dhe Donaldi debatuan ashpër me njëri-tjetrin. Arsyeja ka qenë vendosja e një qepe nga Donaldi dhe Meridiani në dhomë.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *