Kjo është ish-banorja më e preferuar nga producentja e “Big Brother Vip”?

Banorët e shtëpisë më të famshme “Big Brother Vip” vazhdojnë të jenë kryefjala e medieve rozë.

Kjo ka bërë që të hulumtohet edhe më shumë jeta e tyre private duke vënë në fokus se me kë shoqërohen jashtë shtëpisë.


Disa nga ish-banorët janë ende të komentuar edhe pse ka kohë që nuk janë më pjesë e shtëpisë, ku në mesin e tyre është Fifi përveç këtyre, pjesë e medieve rozë më shumë se kurrë janë bërë edhe producentët e “BBV”, Sara Hoxha dhe Lori ku të dyja sipas rrjeteve sociale kanë favorite Fifin.

Kjo është vërejtur në Instagram pasi vetëm Fifi nga gjithë banorët tjerë të shpisë ndjeket nga Lori Hoxha./Blic/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *