Antonela: Unë i kam 100 mijë euro

Banorja e shtëpisë së famshmme ka befasuar me deklaratën e saj.

Teksa bisedonin në punatën sonte, ajo tha nuk i nevojiten paratë.


“Unë i kam 100 mijë euro, këtu kam ardhur për eksperiencë”, tha Antonela e cila edhe befasoi me deklaratën.

Ndryshe, gjithashtu e cilësoi vetën e saj si provokative duke thënë se ka lindur e tillë.

Kujtojmë se, Antonela është e nominuar sonte dhe nuk dihet se a do e lë shtëpinë.

Theksojmë se, bashkë me Antonelën janë të nominuar edhe Meridiani dhe Iliri./Lajmi/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *