Atdheu hyn në Big Brother dhe degjeneron keq Antonelën/ Shumë banale ajo që bëre…

Pasi zbuloi se do bëhej teze e një nipi, Antonela përballet në shtëpi me mikun e saj.

Atdheu, një personazh shumë i përmendur ka ardhur për të sqaruar disa deklarata të bëra në shtëpi.

‘’Më keni vënë në një situatë të vështirë, nuk më vjen mirë që t’ju shoh duke debatuar. Debati mes jush ka qenë banal dhe nuk është gjë e mirë. Në luftojmë çdo ditë për dhunën ndaj femrave ndërsa ju të dyja konfliktoheni bashkë. Edhe në familje ndodhin debate por për hatrin tim mundohuni që t’i sheshoni gjërat. Gjërat që janë thënë edhe më kanë prishur punë pasi isha edhe në një njohje me një vajzë’’,- tha ai.


Pas kësaj përmballje edhe Antonela edhe Arjola premtuar që ‘’nuk do të ketë luftë mes tyre’’.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *