“Kam presion, s’po shijoj asgjë këtu brenda”, Donaldi rrëfehet me Meridianin

Donaldi ka diskutuar me Meridianin dhe është shprehur se ka shumë presion brenda në shtëpi.

“Kam presion më beso,kam presion nga të gjitha gjërat”, tha Donaldi.


“Po shijoje se ti i fut vetes stres kot”, i tha Meridiani.

“Unë s’po shijoj asgjë këtu brenda,të gjithë po merren me diçka. Unë me Ilirin nuk dua ti sqaroj atij diçka që ka të bëj me mua”,tha Donaldi.

“Duhet ti durosh të gjitha,edhe mendimin e atij, edhe provokimin e atij ose ndryshe do të dalësh si Big Mama se nuk ke zgjidhje tjetër”,tha Meridiani.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *