Meridiani nxjerr “zbuluar” Monikën: Ke folur nën zë për Einxhel, Beniadën e Antonelën

Meridiani e ka përmendur shpesh që Monika po bëhet diplomate për ta mbajtur mirë me banorët dhe në spektaklin e mbrëmjes së sotme, i ka kërkuar që të mos flasë nën zë për banorët e tjerë.

Këtë e ka mohuar Monika ndërsa Meridiani ka refuzuar që të flasë më tepër.


Meridiani: Mendimin që ka për Einxhelin dhe Antonelën të mos e thojë nën zë.

Monika: Ke qëkur që thua kështu gjërash dhe ti kam hedhur poshtë.

Meridiani: Po bëhesh diplomate për ta mbajtur mirë me banorët.

Si për Einxhelën, Beniadën e Antonelën ke folur nën zë.

Monika: Çfarë kam folur më thuaj?

Meridiani: Atë e di ti.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *