Nuk mbeti njeri pa qarë/ Beatrix takohet mes lotësh me nënën dhe vëllanë…

Mes lotësh edhe emocionesh Beatrix ka takuar vëllanë e saj.

Ai është konkurent në ‘’Festivalin e Këngës’’ si pretendent për të fituar çmimin e parë dhe për të përfaqësuar Shqipërinë në ‘’Eurosong’’.

Performancën e tij e ka ndjekur edhe Beatrix e cila u largua befas nga shtëpia e ‘’Big Brother Vip’’.


Të përlotur ata kanë mundur edhe të takohen duke shfaqur dashurinë, mallin dhe përkrahjen ndaj njëri-tjetrit.

Gjatë këtij takimi u përfshi edhe nëna e këngëtares duke e bërë më të paharrueshëm këtë moment.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *