Beatrix nuk po e duron dot më Donaldin/ Po ma kthen punën në inat…

Teksa po qëndronin në oborr mbrëmjen e djeshmen Beatrix u acarua me Donaldin duke i thënë atij se ai nuk dëshiron të njohi botën e saj dhe për këtë arsye grisi dhe kartonin që kishte shkruajtur disa nga këngët e saj të preferuara.

“Për çfarë e grise këtë?”,e pyeti Donaldi.

“Sepse po ma kthen punën në inat,i mora disa fletë të shkruaja këngët e mia të preferuara” ,tha Beatrix.


“Nuk e kuptoj pse e merr kaq seriozisht”,i tha Donaldi.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *