Hajde hajde shkalluan/ Meridiani dhe Iliri kalojnë natën në një krevat: Arjola dhe Monika nxehin atmosferën në shtrat…

Pas Monikës dhe Arjolës, Meridiani dhe Iliri kanë shijuar suitën luksoze të vendosur në ambientet e shtëpisë më të famshme në Shqipëri.

Dy banorëve u është plotësuar kërkesa që kishin nga “Vëllai i Madh” mbrëmjen e djeshme.

Meridiani dha idenë se nëse nuk u dërgojnë belly-dance, duan që në mëngjes t’i zgjojnë Arjola dhe Monika duke kërcyer. E gjithë kjo ishte për shkak se dje vajzat kërkuan që ata të kërcenin për ta, teksa ndodheshin në vaskë.


“Ore nëse nuk na sjellin belly-dance deri nesër, mos qesh fare, kemi të drejtë të kërkojmë Arjolën dhe Monikën belly-dance. .

Çfarë kërkuan sot ato? A e kërkuan sot, a u t a llën me ne? Shumë e thjesht, belly-dance Monika dhe Arjola”, tha mbrëmë Meridiani.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *