Nuk gjeti dot burrë vjet/ Ana Lleshi kthehet në Përputhen me paracetamol ne dore e veshur si infermiere

Ana Lleshi ishte konkurentja e Për puthen 2 që bëri lëmsh një shqiptari. Ajo u përjashtua nga programi pas skandalit me Arjonin.

Konkurentja u përfol shumë pasi ajo kishte shkuar në dy të natës në shtëpinë e Arjonit pasi sipas saj ai ishte i sëmurë dhe ajo i kishte ofruar ndihmë.

Kaq pati mjaftuar që të shpërthejë rrjeti me nofka drejt Anës. Ajo u quajtë: infermiere, paracetamol, e cilido termë i kushtohej asaj.


Lajmi.net me burime të tij kishte informuar për rikthimin e Anës në Përputhen 3. Ajo sonte u rikthye e veshur si një infermiere dhe me disa paracetamol në dorë.

Ana ka ironizuar me situatën dhe ka sqaruar se është kthyer për një shans të dytë në Përputhen.

Ana pati bërë bujë edhe me hyrjen e saj në muzikë dhe dështimin e saj, për më pas se 24 orë ajo pati arritur të marrë shumë ‘dislike’ në klip, dhe duke u përqeshur për zërin e saj. /Lajmi.net

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *