O si kështu/ Gjërat po bëhen serioze: Donaldi i thotë nuse Beatrixës…

Donaldi dhe Sara kanë raporte shumë të mira mes vete.

E gjithë kjo pasi Donaldi kishte shoqëri të mirë me Pm-in.

Ditëve të fundit Sara dhe Beatrixa ishin shtyer me fjalë, dhe Donaldi nuk e kishte lejuar Beatrixën të vazhdojë debatin.


Sot Sara dhe të tjerët teksa bisedonin në oborr, po flisnin për cmimin e Big Brother VIP.

Sara për një moment e pyeti Donaldin nëse ai fiton Big-un a do ja ndante një shumë prej 20 mijë euro asaj ndërsa epike ishte përgjigjja e Donaldit i cili u shprehë: Unë u ndava nga nusja për ty.

Të gjithë filluan të qeshnin, ndërsa Sara mendonte se ka hyrë mes tyre edhe pse në formë shakaje si duket gjërat po bëhen serioze dhe Donaldi ka mendime më të gjëra për Trixën./Lajmi/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *