Spektakli ‘Big Brother VIP’ është shndërruar ndër programet më të ndjekur dhe të komentuara në vendin tonë.

Pjesë e shtëpisë së famshme janë bërë artistë të njohur të ekraneve tona shqiptare.


Ndërkaq, personazhi që shihni në foto është aktorja Monika Lubonja, e cila është një nga artistet brenda që është në qendër të vëmendjes.

Lubonja dallohet për stilin dhe të qenurit në formë të mirë përkundër viteve që ka mbushur./Kosovarja/