Hyseni sapo “thumboi” ish-in, Alvisën dhe partnerin e saj, Bashkimin

Historia Hysen – Alvisa ishte një nga temat më të “nxehta” të këtij sezoni, ku të dy ishin protagonistë.

Mirëpo Bushi la në mes programin pas “skandalit”, ndërsa Alvisa përfundoi eksperiencën duke dalë çift me Bashkimin.


Por ç’mendon ish-i i saj për çiftet në PP?

Sot Hyseni apo Bushi, ka zhvilluar një pyetësor me ndjekësit në Instagram dhe është pyetur për vërtetësinë e “Për’puthen”, nëse a ka çift apo jo.

 

Çift të vërtetë nuk ka. Mikela mesa po shoh po mundohet të dali vërtetë çift, por që si dihet se nuk është vetëm në dorën e saj.”,– ka shkruar Hyseni.

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *