Është Arbana ajo e cila ka surprizuar aktoren shqiptare Monika Lubonjën.

Arbana ka takuar nënën e Monikës duke realizuar një bisedë me të dhe duke e xhiruar me video.


Monika po ashtu ka pranuar edhe një letër nga e ëma të cilën nuk mundi ta lexojë nga lotët.

Kujtojmë se javë më parë Monika ishte surprizuar edhe nga vajza e saj Tea.