Sipas burimeve të lajmi.net kjo do të ndodh dhe bëhet për t’i surprizuar banorët që kanë mbetur ende në garë.

Emrat e banorëve që do të rikthehen në Big Brother mbeten surprizë.

Ata do të rikthehen në një formë tjetër dhe do të ketë një varg surprizash dhe zhvillimesh brenda shtëpisë./Lajmi/