Qepët e kuqe janë të pazëvendësueshme për trajtimin e kësaj sëmundje

Qepët e kuqe përmbajnë shumë vitamine dhe minerale, duke përfshirë kalciumin, magnezin, kaliumin, vitaminat C K.

Ato e mbajnë trupin të shëndetshëm dhe ndihmojnë në parandalimin e shumë sëmundjeve. Qepët e kuqe janë shumë të shëndetshme kur gatuhen, mirëpo më të shëndetshme janë pa i gatuar.


Në rast se keni probleme me tiroidet në qafë, qepët do të jenë shërimi juaj.

Dr. Igor Knjazkinfrom nga Petersburg, është ai që e ka zbuluar një recetë, ku thotë se në mbrëmje para gjumit duhet të preni një qepë të kuqe në atë mënyrë që lëngu të rrjedh nga ajo.

Me një gjysmë qepe e bëni masazh qafën rreth gjëndrës tiroide dhe pasi ta përfundoni këtë duhet të flini, por pa e pastruar qafën.

Kjo për shkak se lëngu i qepës e jep efektin e vet gjatë natës!

Përpos kësaj, qepët kanë edhe efekte tjera në pastrimin e ajrit, pastrimin e gjakut, vrasjen e patogjeneve dhe baktereve etj. E këto do të thonë se do të keni lëkurë të pastër, gjak të pastër dhe asnjë baktere në organizmin tuaj!

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *