Robert Berisha: Do të këndoja në dasmën e Norës nëse…

Robert Berisha ka folur për raportet e tij me Norën.

Robert Berishës përherë i bëhen lajm deklaratat e tij në mediat rozë.

Së fundmi ai ka qenë i ftuar në emisionin “Pikë”, ku ka folur se si qëndron raporti i tij me Norën ish bashkëshorten e tij ai tregoi se ndajnë raporte të mirë jo vetëm për hir të vajzës por edhe raporte miqësore.

“Unë uroj që Nora dhe Renee të jenë të lumtura, dua vetëm lumturinë e tyre dhe vetëm për këtë do të këndoja në dasmën e Norës, nëse do të më ftonte”- është shprehur ai më herët kur është pyetur për ish-partneren, ka thënë Berisha.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *