Andi dhe Melisa zbulojnë të pathënat e lidhjes së tyre, ja detaji që nuk dinim: “Kur ishte i pirë ai …”

Andi dhe Melisa janë çifti i vetëm që ka mbetur nga ‘’Për’puthen’’ edhe pse dyshja janë lidhur pas daljes nga programi dhe jo sa ishin brenda.

Siç ishte paralajmëruar me herët, çifti u bënë pjesë e “Për’puthen” për një natë. Ata ishin në “Prime” ku folën për dashurinë e tyre aq të komentuar.


“Ne u njohëm në këtë program. Pavarësisht të gjithave se nuk dua ti diskutoj se jemi për raste festash. Ne nuk e dimë a do ishim njohur jashtë, Zoti është i madh nuk i dihet asnjëherë, por Për’puthen na bashkoi”, tha Andi.

Ndërkohë ai tha se po të kthehej pas në kohë do kishte dal me Melisën nga programi.

Gjithashtu folën për temperamentin e Melisës, e cila është më shpërthyese dhe i shpreh më shumë emocionet sesa Andi, ama fjalën të dua i pari e ka thënë ai.

Melisa tregoi se ai i ka thënë të dua vjet në ditëlindjen e saj kur ka qenë i pirë.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *