“Më vjen keq që paragjykohet jashtë”,për kë nga banorët e ka Antonela?

Antonela Berisha në një lidhje telefonike nga Dubai, në studion e Fan Club është shprehur se ka parë një anë tjetër të Beatrix, ndryshe nga çfarë flitet jashtë.

Sipas saj ajo është një vajzë me zemër të bardhë dhe se mund të ketë shoqëri jashtë shtëpisë.

“Kur kam shku aty kam thënë që nuk kam ardhur, por realisht kam zbuluar disa persona që më janë dukur ndryshe nga jashtë dhe ndryshe nga brenda, njëra nga ato është Beatrix që është një vajzë me zemër shumë të bardhë dhe më vjen keq që paragjykohet jashtë”, tha ish banorja.

Ajo gjithashut ka treguar se nuk është zhgënjyer nga askush sepse nuk ka pritur nga askush.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *