“Nuk dua ta pengoj në lojë”: Beatrix flet për Donaldin

Mbrëmjen e djeshme Beatrix ka biseduar me Meridianin dhe Arjolën në lidhje me situatën e saj me Donaldin.

“Nuk dua ta pengoj në lojë,as në gjendjen e humorit”, tha Beatrix.


“Po ku ka më mirë se ai këtu,ai ka dikë që e ka përzemër afër,te gjithë ne jemi vetëm,ai të ka ty”, tha Meridiani.

“Ti nuk e ke penalizuar asnjëherë,nëse të mundon diçka me Sarën e sqaron,nëse e keni sqaruar mbylle aty mos e zgjasni më”, i tha Arjola.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *