“Të bën të ndihesh pishman pse mundohesh për të”, Arbri flet për Einxhel

Mbrëmjen e djeshme Einxhel nuk u duk mjaft mirë dhe Arbri shkoi për ti ndenjur afër por ajo nuk e përfilli shumë duke u munduar ta largojë.

Ai ka folur me Donaldin për gjithë këtë situatë tepër i shqetësuar.


“Nuk e di pse e lodh trurin,unë mundohem ti rri afër ajo të flet keq,të injoron palidhje,të bën të ndihesh pishman pse mundohem kaq shumë”, tha ai.

Megjithkëto, dje mes tyre ka ndodhur puthja e parë, pasi të dy u shtrinë për të fjetur.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *