Djali i Shkumbin Kryeziut, beqari i dëshiruar

Shkumbin Kryeziu është këngëtari dhe producenti i njohur, që është baba i tre djemve.

Djali i dytë i këngëtarit, Rrapi, ka pasur një eksperiencë të shkurtër, por të sukseshme në televizion.


Ao, duket bukur dhe zëkonisht merr komente shumë pozitive nga vajzat.

Rrap Kryeziu, në rrjete sociale i njohur si Rrap Dreni, jeton larg Kosovës, por a një lidhje tejet të afërt me familjen./Kosovarja/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *