“E ke problem moshën ti?” Beatrix i përgjigjet Donaldit: E kam pak, po çfarë të bëj…

Donald dhe Beatrix kanë qëndruar për disa çaste në dhomën e gjumit.

Donaldi kishte një dhimbje në kurriz dhe Beatrix po i bënte masazh që të qetësohej ndërsa nuk munguan diskutimet rreth mbrëmjes që kaluan në suitë.


Të dy thanë se u kënaqën shumë dhe i pëlqen të shohin njëri-tjetrin duke qeshur ndërsa së fundmi kanë pasur disa përplasje në romancën e tyre.

Donaldi: Po plakem dhe unë.

Beatrix: Eh.

Donaldi: Apo se ke problem moshën ti shpirti?

Beatrix: E kam pak me thënë të drejtën po çfarë të bëj.

Donaldi: Nejse u kënaqa shumë.

Të dua ashtu siç je.

Beatrix: Edhe unë jam kënaqur shumë dhe nuk ka gjë më të bukur se sa të shoh duke qeshur.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *