Nam i zi/ Trixa kërkon test shtatzënie: Donaldit i ik fytyra komplet…S’di gjë unë…

Derisa disa nga banorët po rrinin në oborrin e shtëpisë Beatrixa e ka ngacmuar Donaldin. Donaldi i cili nuk dinte se për çka është fjala pyeti se çka po ndodh ndërkohë përgjigjja e Trixës ishte hata fare.

Ajo e ngacmoi Donaldin duke i përmendur testin e shtatzënisë, meqë edhe kaluan çaste mjaft romantike në suitë. Kjo ka bërë që të ndikohet jo vetëm Donaldi i cili mbeti i shtangur por edhe banorët tjerë që filluan ti ngacmonin.

“Ti e di këtë muhabet, ku e di unë”, i thotë Trixa. “As unë s’e di”, ia kthen ai. Donaldi dhe Betarixa janë duke qëndruar në suitën e rezervuar nga ‘Vëllai i Madh’. Puthje, përqafime, fjalë dedikime cka nuk pat në këtë natë.


Pas gjithë atyre uljeve dhe ngritjeve gjatë rrugëtimit të tyre, i erdhi momenti që ata së bashku të qëndrojnë vetëm larg të gjithë banorëve.

Trixa dhe Donaldi pas xhakuzit dhe darkës romantike, vendosën të flenë krah njëri tjetrit në shtratin e madh, duke i dhënë fund debateve që kanë pasur ditët e fundit.

Trixa e përqafoi Donaldin para se të darkonin dhe i shprehu dashurinë me fjalët e mëdha: Të dua shumë

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *