Pamjet po bëjnë xhiron e rrjetit/ Beatrix dhe Donaldi kalojnë natën vetëm në krahët e njëri-tjetrit…

Shtëpisë së “Big Brother” i është shtuar edhe një suitë luksoze, ku së fundmi kanë kaluar natën Donaldi dhe Beatrix. Dyshja e kanë shijuar pafund, teksa fillimisht kanë kërcyer të përqafuar nën ritmin e këngës romantike “Please forgive me” nga Bryan Adams.

Më vonë Donaldi dhe Beatrix janë futur bashkë në jakuzi dhe as aty nuk kanë munguar përqafimet.


Në fund, pas një nate të gjatë, dyshja kanë fjetur në krahët e njëri tjetrit në suitë.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *