‘Po bën lojë të pisët’, kështu i përgjigjet Iliri banorit që shkroi këtë

Banorët kanë bërë një tjetër lojë me njëri tjetrin.

Ata kanë dhënë mendime për njëri tjetrin, ndërsa secili banor do të duhej të qëllonte se kush e ka thënë.


Edhe Iliri ka marrë disa nga mendimet për të.

Por njëra nga mendimet që mund të mbahet mend është se Iliri bën lojë të pisët.

Iliri e mori me të qeshur dhe nuk tha emër por vendosi të përgjigjet kësisoj: Në qoftë se lojë quhet ajo që njeriu tregon karakterin e vet, atëherë i jap të drejtë atij personi.

Iliri konsiderohet lojtari më i fortë aty brenda, dhe pretedentë për fituar këtë edicion të Big Brother VIP./Lajmi/

Shiko videon:

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *