Iliri i tha se donte ta nominonte, Arjola: Paskemi armiq…

Në spektaklin e mbrëmshëm ishte Donaldi ai i cili u vu para kutisë së ‘Pandorës’.

Atij iu ofrua një udhëtim falas nëpër botë bashkë me vëllaun e tij binjak, Romeon.


Por në momentin që ai zgjodhi këtë, do i duhej të nominonte tre banorë si dhe mundësia të përfshijë edhe veten, Donaldi zgjodhi udhëtimin dhe futi në nominim veten, Ilirin dhe Meridianin.

Pas përfundimit të spektaklit disa nga banorët po diskutonin rreth çështjes së nominimeve, ishte Iliri ai i cili tha se do të nominonte Arjolën, Einxhelin dhe Beniadën.

Në formë shakaje Arjola filloi duke iu kthyer Ilirit: Ne paskemi armiq, je bërë i rre.zikshëm…

Të gjithë banorët qeshën dhe e morën me sportivitet./Lajmi/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *