Trixa tregon cfarë i bëri Donaldi në krevat/ Mezi lëviza nga krevati: Uaa si ishte ai…

I thonë një fjale të urtë Shqiptare, “me të qeshur me të ngjeshur”, ose “shakaja, gjysma e të vërtetës”. Kështu edhe Trixa.

Kush i ndoqi në suitë e pa që nuk ndodhi ndonjë gjë, në kuptimin që nuk pati një marrëdhënie intime. Përveç përqafimeve, darkës, larjes bashkë në vaskë dhe vallëzimit, asgjë tjetër nuk ndodhi.

Publiku ndoshta pret t’i shikojë në këtë lloj marrëdhënie fizike dhe përveç publikut ndoshta edhe banorët e tjerë, që do të kishin shumë material për diskutim.


Pikërisht nga kjo, Trixa ka komentuar me shaka që “Donaldi ka bërë namin, ajo nuk ngrihej dot nga shtrati, aq shumë ishin “lodhur” duke bërë dashuri”.

“Ore kanë parë spektakël njerëzit mbrëmë,” thote ajo, “por që ishte kaq kështu nuk ma merrte mendja.” “Fuqishëm ë?”, ironizon Iliri. “Ore kam ndejtur gjithë ditën shtrirë nuk po çohesha dot nga krevati”, vazhdon Trixa.

Në spektaklin e sotëm me siguri që një nga temat që do diskutohen do jenë edhe këto momentet romantike që kaluan Donaldi dhe Triksa në suitë.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *