Donaldi akoma me mendjen nga Bora/ Ku e di unë si janë gjërat jashtë…

Donaldi dhe Beniada janë dëgjuar në një moment gjatë qëndrimit në shtëpi duke folur për moderatoren Bora Zemani, ish të dashurën e aktorit të humorit.

Ata ishin duke biseduar, ku në një moment Beniada i kërkon Donaldit që të marrë gjërat me qetësi dhe të shohë përpara.


Nga ana tjetër, Donaldi pohoi deklaratën e Beniadës, por shtoi se nuk dëshiron të lëndojë njeri.

Pjesë e bisedës:

Donaldi: Donaldin mos e fusni aty.

Beniada: Ishte shumë e bukur.

Donaldi: O shpirti po ku di unë si janë gjërat jashtë.

Beniada: Mjaft o zemra, merri gjërat me qetësi, iku si iku ajo gjëja, jeta vazhdon përpara.

Donaldi: Patjetër, patjetër, thjesht s’dua të mërzis njeri (I referohet Borës).

Bendiada: Jo aspak, gjërat bëhen dhe me shaka.

Donaldi: Pranohen, pranohen (Qesh)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *