Plasin shakatë, Ilirin dhe Dritanin e Big Brother i krahasojnë me vëllezërit Mziu

Big Brother VIP vazhdimisht prodhon lajme mbi banorët dhe vëmendja e publikut nuk mungon asnjëherë.

Banorët e këtij edicioni janë krahasuar me personazhe të ndryshme jashtë shtëpisë.


Së fundmi, një krahasim interesant është bërë mes Ilirit dhe Dritanit, me 5 vëllezërit Mziu.

Kjo fotografi është publikuar nga Olti Curri në llogarinë e tij në Instagram duke e ndryshuar numrin e vëllezërve nga 5 në 7, për shkak të ngjashmërisë, për më shumë bëni vet krahasimin në fotografitë më poshtë./Lajmi/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *