Donaldi e la për Beatrix/ Bora hedh kunja: Ja detaji që u shpëtoi të gjithëve…

Të dielën u transmetua “Për’puthen Prime” dhe siç dihet tashmë pjesë e tij ishin dhe çifti Melisa dhe Andi, për të folur mbi dashurinë e tyre dhe se pavarësisht të gjithave ai program i bashkoi

Ata po luanin bashkë “lojën e çifteve” ku Bora po u drejtonte pyetje Andit dhe Melisës e ata me sy mbyllur duhet të zgjidhnin njërin apo tjetrin.


Në një moment Bora pyet: Kush ka shije të çuditshme?

Melisa e drejtoi gishtin drejt saj dhe Bora duke qeshur tha “e meritoja”.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *