Paloma degjeneron keq Trixën/ I kërkon kot vëmendje Donaldit, ka teka ajo…

Ish-banorja e BB Vip dhe Ari ish banor i Big Brother 2, ishin sot në Wake Up për të komentuar zhvillimet e fundit në shtëpinë më të famshme në Shqipëri.

Duke komentuar deklaratat e disa prej tyre që thonë se shpesh herë duan të dalin nga shtëpia, Paloma tha se i kanë teka dhe duan vëmendje.


Paloma: Për Beatriks më duket e habitshme që kërkon vazhdimisht të dal, kurse për Dagz u habita se isha e sigurt që do dilte.

Ari: mesazhet nga familjarët ishin si arsye për të ndenjur si dhe normalisht lekët që do marrin finalistët, pastaj edhe përkëdhelen, që të shohin rëndësinë që kanë.

Paloma: Mendoj që kjo teka për tu larguar për ata që nuk e kanë qëllim fitoren, është më shumë vëmendje, se ajo kur nuk ka vëmendjen e Donaldit, kërkon të dalë. Pas çdo Prime , kur nuk i pëlqen diçka thotë do dal.

Ari: Donaldi është forca e dytë pas Ilirit por është shumë i lëvizshëm, e tregon që ka tension. Paloma: Donaldi duket që është në tension, është në vend të dytë ose të 3, nuk e shoh me në fitore.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *