Beatrixi qan me lot/ Jam si e humbur këtu…

Beatrix është parë e mërzitur ditët e fundit dhe Arbana e ka ftuar mbrëmjen e sotme në dhomën e rrëfimit për ta pyetur si ndihet. Trixa tha se për të nuk është e lehtë gjithë kjo situatë dhe mendon si po perceptohet jashtë.

“E di si mendohen gjërat jashtë, e di sa rëndesë mund t’i kem dhënë mamit se është e frikshme të të shohin të gjithë 24 orë. Është ndryshim i madh për mua që nuk jam më single. Ka momente të bukura kjo lidhje, por ka dhe momente nuk e ndjej shumë afër. Më duket shumë ndryshe, sikur ai pret më të keqen time dhe kjo gjëja më lëndon më shumë. Jam si e humbur…por ka dhe pjesën e bukur…nuk është e lehtë”, u shpreh Beatrix.


You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *