Ra kjo zi/ Jep shpirt këngëtari shqiptar 25-vjecar…

Lajm i tr ishtë nga Kosova. Ka ndëruar jetc në moshën 25-vjeçare Dj nga Prishtina Erin Dodanci (i cili njihej me emrin artistik “Erin Go Dance”).

Prej disa vitesh ai ishte aktiv në pasi merrte pjesë në evente të ndryshme në klubet e natës në Prshtinë.

Ai luante në instrumente të ndryshme muzikore si kitarë dhe më pas vijoi si baterist duke krijuar edhe një grup muzikor bashkë me shokët e tij në këtë zhanër.

Në maj të vitit 2020, kohë kur e gjithë bota ishte në karantinë, Erin Go Dance,

organizoi një performancë online me qëllim argëtimin e publikut që ishte mbyllur për shkak të masave anti-Covid.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published.