A po bëhet pjesë e Big Brother Vip edhe Rozana Radi?

Në shtëpinë më të madhe në shqipëri janë bërë pjesë shumë fyrya të njohura dhe të dashura për publikun.

Mirëpo, pasur edhe shumë refuzime nga artistë të ndryshëm, pë rshkak të obligimeve të shumta që ata kanë pasur, shkuan”Kosovarja”.


Edhe Rozana Radi ka pranuar ftesë për të qenë pjesë e shtepisë së Big Brother Vip.

Ajo është pyetur nga adhuruesit e saj dhe ajo ë shtë pë rgjigjur se nuk ka pasur mundë si të jetë pjesë e shtëpisë , përshkak të angazhimeve të saj./Kosovarja/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *