Donaldi i tregon Beartixës se si i pëlqejnë femrat

Cifti më i përfolur janë Donaldi dhe Batrix, sidomos gjatë kë saj përiudhe ku ka pasur disa krisje mes tyre.

Mirepo, gjërat ndryshan brenda një dite dhe cifti po vazhdojnë lidhjen e tyre dhe janë pajtuar, shkruan”Kosovarja”.


Ata të dy kanë folur rreth femrave dhe Donaldi ka treguar se si është një femer ideale për të .

Ai është shprehur se femra ideale për të nuk është vetëm një femer e bukur por e vlerson më shumë mencurinë e saj./Kosovarja/

 

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *