Na habiti fare/ Ja veprimi i papritur që bëri Iliri me Monikën

Mbrëmjen e së martës Monika dhe Iliri debatuan ashpër me njëri-tjetrin. Monika u shpreh e ofenduar nga disa batuta të balerinit, të cilat ky i fundit tha se nuk i kishte për të.

Së fundmi, Iliri i ka habitur të gjithë, teksa i ka dhënë një të puthur në faqe Monikë. Ai ka shtuar se “lufta” e tyre do të vazhdojë akoma.


Monika (e habitur): Ça është kjo? Iliri: Një puthje që nuk është asnjëlloj gjëje vetëm se një puthje. Monika: Vetëm një puthje.

Iliri: Kisha nevojë të ta jepja dhe ta dhashë. Monika: Pra lufta jonë vazhdon? Iliri: Sigurisht. Monika: Do luftojmë (pra lu.fta mes tyre vazhdon).

Kujtojme se gjate javes se kaluar, ishte Iliri që i kërkoi Monikës të kryenin marrëdhënie treshe me lopën. E kjo nuk i ka pëlqyer aspak Monikës e cila gjatë gjithë ditës e ka diskutuar me banorët.

Kjo nuk ka përfunduar kur në oborr teksa qëndronte me disa nga banorët ajo po i rrëfente Donaldit dhe po thonte që nuk ia toleron këto shaka Ilirit.

Gjithë kjo krisje filloi nga zinxhiri i nominimit kur Monika shpëtoi Trixën dhe jo Ilirin, ku ky i fundit aludonte se ajo po mbanë anën e Donaldit.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *