Xheisara është këngëtarja nga Shqipëria e cila ka hyrë në BBV javët e fundit.

Xheisara Frisku është një nga 5 personazhet që u futën së fundmi në shtëpinë e famshme në Shqipëri.


Që në klipin prezantues ajo është shprehur se do krijojë atmosferë pozitive e shumë këngë.

Natyrisht që për të gjithë personazhet publike kemi kureshtjen se si janë dukur kohë më parë e këtij kurioziteti nuk i shpëtoi as Xheisara.

Kujtojmë se Xheisara ka qenë konkurrente e festivalit “Kënga Magjike” në vitin 2019 me këngën “Si me t’lon”.

Ndryshe ajo është përfolur shumë edhe për martesën e saj të organizuar në fshehtësi, si dhe për sherrin me Jonida Maliqin, se deri kur do vazhdojë gara e saj brenda BBV mbetet për tu parë./Lajmi/