Ja ka nxirë jetën/ Ja kush është ish burri in Arjola Demirit…

Aktorja e njohur Arjola Demiri është aktualisht pjesë e spektaklit Big Brother Vip. Gjatë kësaj shfaqjeje Demiri ka treguar

edhe për marrëdhënien e vështirë të saj me ish-bashkeshortin Alex Boshnjaku. Sipas burimeve të JOQ Albania, emri i vërtetë i tij është Qemal.

Arjola u rrëfyë se Qemali i njohur si Ajax aktualisht, e ka dhu n u ar fizikisht duke i shkaktuar asaj de p r esion dhe mendim për të vr a r ë veten.


Rezulton se Boshnjaku, Qemali apo Ajaxi pak rëndësi ka, është emër i njohur në botën e k ri m i t. Kjo pasi emri i tij u përmend në m as a kr ën e ish-Bllokut

në tetor 2018 ku mbeti i v r a r ë Fabiol Gaxha dhe u pl a g o sën Ervis martinaj dhe Eljon Hato. Boshnjaku u a k uz ua për mos kallëzim k ri m i dhe dy sh o het se është mik i Ervin Matës.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *