Me dhe Et janë të rinj amerikanë të njohur për eksperimentet e tyre sociale, e të cilat më pas i shpërndajnë në YouTube.

Në një kamerë të fshehur ata kanë dashur të tregojnë se si nj shoqëri multi kulturore e një qyteti amerikan i përgjigjet një situate kur një grua myslimane e veshur me hixhab lutet në vende publike.


Disa nga qytetarët janë ndalur kanë thënë fjalë të mira, disa kanë fotografuar, dikush i është bashkuar lutjes, por ka pasur edhe të atillë që janë tallur, por edhe që me dhunë kanë dashur ta largojnë nga rruga gruan që po lutej.

Videon e cila është publikuar në Youtube, mund ta ndiqni më poshtë:

https://www.facebook.com/vipaklips/videos/2492039607591031/