Pse ke merak të më prekësh/ Beatrix dhe Donald flasin për ndarjen live në spektakël

U aludua për një ndarje, por Donald dhe Beatrix mundën ta kalonin këtë situatë, duke sqaruar me njëri tjetrin gjithçka. Gjatë mbrëmjes së sotme, Donaldi ka sqaruar edhe një herë që i foli gjerë e gjatë me Beatrix problemet që ata kaluan dhe shprehet i gatshëm për të çuar lidhjen përpara.

Pjesë nga biseda në studio:

Donaldi: Mendoj se Trixa ka krahë produksionin me këtë videoklipin!


Beatrix: Trixa është thjesht Trixa!

Donaldi: Këto pamjet ishin dramatike, sepse ne kemi momente shumë të bukura që kemi kaluar. Kam gabimet e mia, sepse ndryshe nga Trixa nuk jam njeri që i flas gjërat ose dua të flas gjatë gjithë kohës kur ndihem keq, preferoj ti mbaj për vete. Ne i folëm të gjitha apo jo?

Beatrix: Po i folëm!

Donaldi: Nuk dua që Trixa të ndihet keq prej meje. Edhe Dagzi më tha ti japë kohë…

Beatrix: Edhe të tha Dagzi edhe erdhe ma the mua gjithë ato herë?!

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *