Kënga e re e Dafinës me Majkun e ‘marrë’ nga këngëtarët serbë?

Të enjten, Dafina Zeqiri dhe Majku lansuan këngën më të re të titulluar “Më fal”.

Për 2 ditë kjo këngë mblodhi afër 1 milion klikime.

Por kanë filluar të hedhen dyshime rreth autenticitetit për shkak se është edhe një këngë tjetër, në gjuhën serbe, që ngjason shumë me “Më fal”.

Kënga e Voyage me Breskavica, është publikuar më 10 nëntor të vitit 2019 dhe titullohet “Budi tu”.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *