Iliri e këshillon Donaldin për Trixën

‘Vëllai i Madh’, ka përgaditur një natë meksikane për disa nga banorët, Donaldi dhe Iliri ishin pjesë e kësaj nate meksikane.

Ata kanë diskutuar edhe për gjëra dhe njerëz që nuk ishin të pranishëm aty.

Iliri i tha Donaldit se gjatë Prime-it nuk e lejonte të fliste fare Trixa por që vetëm ai sqaronte.

Donaldi u sqarua se ishin disa gjëra që duhej folur dhe që nuk i anashkalonte dhe që nuk ishte e vërtetë që ai nuk e ka lejuar atë të shprehet.

Sipas Ilirit duke u munduar ti bëhet mburojë Beatrixës po e penalizon ‘Na le neve këtë gjë’, tha ndër të tjera Donaldi.

Donaldi dhe Iliri dikur kishin debatet më të forta në shtëpi./Lajmi/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *