Zarf i bardhë, kjo është loja e radhës për banorët

Meqenëse brenda shtëpisë së “Big Brother” ata e kanë tepruar me ushqimin sidomos mbas festave atyre ju nevojitet që ti bëjne trupit detoksifikim.

Si e tillë “Vëllai i Madh” ka menduar që ata ti nënshtrohen një regjimi diektik dhe detoksifikues.

Gjihtsecili prej tyre do të hyjë tani në dhomën e surprizave për të kryer matjen metabolike.

Duke filluar që sot ata do ti sjellin ushqimin e regjimit të tyre të personalizuar për të tre vaktet përgatitur nga Fit Food./TCH/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *