Kundër gjendjes të keqe nga misioni Donald – Beatrix, a ishte Egzona e matur ?

Një mision të fshehur kishin çifti Donald – Beatrix me udhëzim nga “Vëllau i madh”.

E lojës së dyshës ra Egzona, moderatorja nga Kosova e cila ska shumë kohë qe i është bashkuar shtëpisë së famshme.


Beatrixa dhe Donald kryen misionin me sukses duke nguc Egzonën kinse kishte pëlqim për aktorin dhe se po e prishte çiftin.

Pasi u mor vesh se kjo ishte e gjitha një mision i fshehur, gjendja e Egzonës nuk ishte e mirë pasi ajo u ndikua nga kjo gjë dhe qante.

Moderatorja ka marrë mbështetje të madhe nga publiku edhe gjatë misionit të dyshes si dhe kur u kuptua që ishte e gjitha një lojë.

Së fundi, veprimet e saj i kanë quajtuar se i ka bërë me maturi edhe kundër gjendjes që kishe rënë dhe se është një nga banoret më të edukuara brenda.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *