Nis prova javore, kjo është loja e radhës mjaft interesante për banorët

Buxheti i kësaj jave varet se sa gola do të bëjnë banorët.

Ata do të vendosin në kokë kokoren me rraktën e tenisit,do të ulen në gjunjë dhe do të gjuajnë topat me anë të me kokë për të bërë gol në portë.


Nuk lejohet të prekin topat me duar.

Në dispozion janë 200 topa, në varësi se sa gola do të shënojnë do të vlerësohet përqindja e buxhetit./TCH/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *