Einxhel ik nga trutë pas daljes së Dj Dagz/ Flet me kamerat dhe habit me ato që thotë për Ilirin…

Mbrëmjen e djeshme Einxhel u nervozua shumë nga fakti se nga zinxhiri i shpëtimit asnjë nga banorët nuk zgjodhën Dj Dagz. Ajo e kishte me personat që i kanë qëndruar pranë atij, por në fund e lanë në baltë.

Pas eliminimit të partnerit të saj, Einxhel ka biseduar me Beniadën, e aty po ecte edhe Iliri. Moderatorja e njohur shprehet se balerini i njohur i flet me sy, e këtë e konfirmoi edhe modelja s*ksi.

Einxhel: Iliri më kënaqi, vetëm më flet më sy. Beniada: Iliri gjithmonë flet me sy. O Ilir të përshëndesim. Nganjëherë e shikoj dhe flasim me sy.


Është e vërtetë Ilir? Se Einxhel tha se Iliri na shikon e flet me sy, e i thashë unë e Iliri gjithmonë flasim me sy. Shikohemi e bëjmë monolog.

Einxhel: Kemi kohë që flasim me sy. Më pas moderatorja e njohur iu drejtua një kamere që kishte aty pranë dhe nisi të fliste për publikun. Ajo shprehet se “të paktën Iliri u ka qëndruar besnik njerëzve të tij”.

Iliri: Gjithmonë. Einxhel: Sabit, Arjolës. Iliri: Unë e kam zgjedhur gjithmonë Sabin, edhe duke e ditur kë do zgjidhte pas. Einxhel: Edhe Arbërit që ka qëndruar së fundmi, i ka ndenjur besnik

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *