“Pasha kryt e mamit dal me ty javën tjetër”, Beatrix nuk e mbajti fjalën që i dha Dj Dagz

Ajo i kishte thënë se do dal jashtë me të gjë për të cilën kishte reaguar Donaldi.

“Pasha kryt e mamit dal me ty javën tjetër, pasha qit nat”, tha Beatrixa e cila nuk e bëri këtë gjë mbrëmë.


Dagz u eliminua pas nominimit të Donaldit mbrëmë i cili la shtëpinë për herë të dytë, ndërkohë, javën e kaluar, Beatrixa kishte thënë se nëse Dagz largohet ajo do të dal me të bashkë, megjithatë ajo nuk e bëri një gjë të tillë.

Theksojmë se për këtë javë të nominuar janë Donaldi, Beatrixa dhe Einxhel./Lajmi/

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *