Trixa ja merr këngës në spektakël/ Po reagimi i Donaldit i habiti të gjithë…

Gjatë spektaklit të mbrëmshëm, në një moment Beatrix ia merr këngës, por kjo gjë duket se nuk i pëlqeu aspak të dashurit të saj, Donaldit.

Ky i fundit i dha një shikim vra.star si për të thënë “boll më”, por Triksa e kishte me qejf të madh të këndonte dhe s’pushoi sa mbaroi këngën. SHIKO VIDEON

Kuptohet që në një natë të gjatë spektakli, ka nevojë edhe për momente të tilla për të thyer paksa ata monotoninë.


Por, duke qenë se Donaldi është i fokusuar totalisht te loja dhe nuk e ka fort mendjen tek “argëtimi” i Triksës, e cila duket se ka arritur objektivin e saj në këtë ‘BBV’.

Triksa ka fituar ‘dashurinë’ e Donaldit dhe me këtë mjaftohet, ndërsa çmimin e madh duket se ia ka lënë të dashurit të saj për ta fitua, gjithmonë nëse do e fitojë ai.

Kujtojmë se të premten Triksa do jetë në nominim bashkë me Donaldin dhe Einxhel, në një nominim vërtet të fortë.

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *