Beatrix Ramosaj i kishte thënë Dagzit se do dal jashtë me të gjë për të cilën kishte reaguar Donaldi.

“Pasha kryt e mamit dal me ty javën tjetër, pasha qit nat”, tha Beatrixa e cila nuk e bëri këtë gjë mbrëmë.


Pra, javën e kaluar, Beatrixa kishte thënë se nëse Dagz largohet ajo do të dal me të bashkë, megjithatë ajo nuk e bëri një gjë të tillë.

Kjo nuk është hera e parë që Beatrix Ramosaj bie në kundërshtim me fjalët e saj.

Kur dashurinë e Borës dhe Donaldit po e brohoriste përmes komenteve, brenda shtëpisë u bë e dashura e aktorit të humorit.

Kjo ka bërë që Trixa të kritikohet keq në rrjet ku ka ngjallur edhe reagime të ndryshme./Blic/